Triglav osiguranje putnika

Triglav osiguranje je srpsko osiguravajuće društvo koje pripada lideru u osiguranju na područiju Adria regije – Triglav grupi. Već 40 godina, Triglav je pouzdan partner osiguranika u Srbiji, koji biraju ovo Društvo zbog duge tradicije i poverenja koje se bazira na dugogodišnjem poslovanju.

Iako su na samom početku rada bila najzastupljenija životna osiguranja, Triglav društvo je danas registrovano za obavljanje delatnosti svih vrsta neživotnih i životnih osiguranja. Primarni ciljevi poslovanja Triglav osiguravajućeg društva su uvek bili izdavanje kvalitetnih polisa osiguranja i brza procena i isplata štete.

Pozovite nas za više informacija o tipovima putnog osiguranja ili ukoliko Vam je potrebna pomoć prilikom kupovine polise.

+381 62 55 99 66 +3811 8 300 400

Zašto je bitno putno osiguranje?

U trenutku kada se planira odmor, retko ko razmišlja o putnom osiguranju. Dok sanjarimo i maštamo o nastupajućoj avanturi, jedino što nas može brinuti jeste logistička dimenzija putovanja, te prevoz i smeštaj. Ipak, polisa putnog osiguranja je ekstremno korisna i to iz najmanje dva razloga. Najpre, putno osiguranje Vam obezbeđuje lak pristup medicinskim ustanovama u slučaju povrede ili bolesti. Sa druge strane, uplata polise jeste prevencija neplaniranih lekarskih troškova.


Šta dobijate putnim osiguranjem?

Putno osiguranje sa asistencijom predstavlja sveobuhvatnu zaštitu u slučaju bolesti ili nesreće. Uz finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transportnih troškova usled bolesti ili nesrećnog slučaja, EUROPE ASSISTENCE vam pruža 24-časovnu pomoć ili asistenciju.